Domov
Prevoz in montaža pohištva IKEA
Adaptacije in izdelava mansard
Izdelava suhomontažnih sistemov
Montaža pisarniškega pohištva ACTIU
Prevozi in selitve
Logistična podpora podjetjem
O podjetju
Shema strani
Objava prostega delovnega mesta
Domov   Montaža pisarniškega pohištva ACTIU  
      

Montaža pisarniškega pohištva ACTIU

Smo pooblaščeni monterji kakovostnega španskega pisarniškega pohištva ACTIU,
ki ga pri nas zastopa in prodaja INTEGRA, d.o.o., Ljubljana. Več informacij lahko dobite na spletni strani http://www.integra.si/ ali http://www.pisarne.net/ .

Špansko podjetje ACTIU že vrsto let proizvaja in razvija kvalitetno in funkcionalno pisarniško pohištvo in stole in vas bo zagotovo navdušilo s svojo pestrostjo, designom in prilagodljivostjo vsem poslovnim okoljem. Ker smo kot monterji najbolj v stiku z zadovoljnimi končnimi uporabniki, lahko zagotovimo, da je bilo zaupanje kupcev ob nakupu povsem upravičeno, saj se vedno znova zadovoljni vračajo.

V salonu podjetja INTEGRA, d.o.o., Ljubljana na Tbilisijski ul. 81 v Ljubljani (v bližini Interspara Vič) si lahko ogledate razstavne eksponate, prijazne komercialistke pa vam bodo pomagale in svetovale pri izbiri primernega pohištva in stolov za vaše poslovne prostore. Za lažjo predstavo vam bodo brezplačno izdelali tudi realistične 3D izrise nove opreme v vaših poslovnih prostorih.

Zakaj ACTIU?

Pisarniško pohištvo ACTIU je kvalitetno modularno pohištvo za vsak prostor. Na izbiro so številni sodobni pohištveni programi v različnih barvnih obdelavah za vse vrste poslovnih prostorov od direktorskih in managerskih kabinetov, konferenčnih sob, operativnih pisarn do predavalnic, učilnic, recepcij, čakalnic, jedilnic in prostorov za odmor. Zaradi kakovostne izdelave in kompatibilnosti elementov je selitev iz prostora v prostor preprosta in ni bojazni, da ne bi bilo mogoče vseh elementov pri drugačni postavitvi spet uporabiti. Prav tako še leta kasneje lahko dokupujete posamezne elemente, saj se oblike in barve spreminjajo le na daljša obdobja.

Za vse premike, montaže, selitve in razporeditve za ugodno ceno poskrbimo pri nas in vam s tem nudimo ugodno in profesionalno podporo.


  Na vrh strani  
Prevoz in montaža pohištva IKEA  |  Adaptacije in izdelava mansard  |  Izdelava suhomontažnih sistemov  |  Montaža pisarniškega pohištva ACTIU  |  Prevozi in selitve  |  Logistična podpora podjetjem  |  
Copyright © Gradus d.o.o., 2012. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe