Domov
Prevoz in montaža pohištva IKEA
Adaptacije in izdelava mansard
Izdelava suhomontažnih sistemov
Montaža pisarniškega pohištva ACTIU
Prevozi in selitve
Logistična podpora podjetjem
O podjetju
Shema strani
Objava prostega delovnega mesta
Domov   Logistična podpora podjetjem  
      

Logistična podpora podjetjem

Najem skladišča, skladiščnikov, monterjev, transportnih sredstev je precejšen izdatek za podjetja. Z združevanjem le-teh se bodo stroški vašega podjetja znižali tudi do 40%, kakovost storitve pa se bo povečala. Znižajte stroške in povečajte prodajo!

Vaše podjetje plačuje visoke stroške za najem skladiščnih prostorov, delavcev, prevoznih sredstev, servisov viličarjev in verjetno bi lahko še kaj našteli.

Kaj vam nudimo?

  1. Dostavo blaga po Sloveniji po fiksnih cenah
  2. Montažo pohištva in podobnih izdelkov pri strankah
  3. Prevzem celotne transportno-manipulativne logistike

Zakaj se stroški znižajo?

Z boljšo organizacijo prevozov se bo marsikatera pot opravila skupaj z ostalimi v isti smeri, s tem pa se bodo posledično znižali tudi transportni stroški. Prav tako se z boljšo organizacijo skladiščenja znižujejo stroški za zaposlene, najem dodatne delovne sile ob povečanem obsegu dela, transporta in posledično tudi fiksnih stroškov, ki so v sedanjih razmerah gospodarjenja še kako obremenjujoči.

Primer

Leta 2005 smo s podjetjem INTEGRA, d.o.o., Ljubljana, Tbilisijska ul. 81, Ljubljana podpisali pogodbo za prevzem skladiščenja in montažo njihovih izdelkov na terenu. Sedaj že sedmo leto odlično sodelujemo v obojestransko korist. Storitve so izjemno kakovostne, stroški vzdrževanja pa so padli, saj so določeni z odstotkom od prodaje, kar omogoča boljšo prilagodljivost poslovanja. Seveda pa tudi pri nas nismo vezani samo na enega poslovnega partnerja in z dodatnimi deli ekonomično prerazporejamo delovno silo, transport in celotno logistiko našega podjetja.

Kaj storiti?

Predlagamo sestanek z vami, da poiščemo skupno pot za boljši izkoristek in manjše stroške. Pišite nam na elektronski naslov info@gradus.si ali pokličite na telefon 040 220 777.  Na vrh strani  
Prevoz in montaža pohištva IKEA  |  Adaptacije in izdelava mansard  |  Izdelava suhomontažnih sistemov  |  Montaža pisarniškega pohištva ACTIU  |  Prevozi in selitve  |  Logistična podpora podjetjem  |  
Copyright © Gradus d.o.o., 2012. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe