Domov
Prevoz in montaža pohištva IKEA
Dostava pohištva
Dostava in montaža pohištva
Vse na ključ
Kje začeti in kakšen je postopek?
Adaptacije in izdelava mansard
Izdelava suhomontažnih sistemov
Montaža pisarniškega pohištva ACTIU
Prevozi in selitve
Logistična podpora podjetjem
O podjetju
Shema strani
Objava prostega delovnega mesta
Domov   Prevoz in montaža pohištva IKEA    Dostava in montaža pohištva  
      

Dostava in montaža pohištva IKEA

Predlagamo, da skupaj z vami pregledamo naročilo, vam strokovno svetujemo in vam ponudimo usluge izkušene monterske ekipe, ki bo poskrbela za strokovno izvedbo. Prav tako poskrbimo za odvoz in pravilno deponiranje vaše embalaže.

Pokličite ali pišite za predračun in presenečni boste.


Kakšen je postopek?

Posredujte na kode pohištva, ki ste ga izbrali na naš email naslov, vašo naročilo bomo posredovali v Ikejo, ki nas bo obvestila ali imajo vse na zalogi in kdaj lahko pohištvo prevzamemo. Ko prejmemo njihov odgovor pa vam posredujemo natančen predračun.

Cena dostave

Sama cena je odvisna od količine pohištva in prostora ki ga zaseda, ter ali gre za individualno dostavo ali pa se dostavlja z zbirnikom. V ceno pa je tudi vključen vnos pohištva v vaše stanovanje.

Montaža pohištva

Ob naročilu pohištva se lahko tudi dogovorimo za točen datum dostave in montaže, ter vam povemo okviren čas same montaže. Cena same montaže pohištva pa je odvisna od samega nakupa, celoten strošek dostave in montaže se giblje nekje med 12-15% vrednosti nakupa, ki bi ga opravili sami. Izjema so seveda kuhinje, ki se obravnavajo individualno.
Dodatna vprašanja?

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na nas vsak delavnik med 8:00 in 15:00 na telefon 040 220 777 ali pa jih enostavno opišite v elektronski pošti na naslov: info@gradus.si.


  Na vrh strani  
Prevoz in montaža pohištva IKEA  |  Adaptacije in izdelava mansard  |  Izdelava suhomontažnih sistemov  |  Montaža pisarniškega pohištva ACTIU  |  Prevozi in selitve  |  Logistična podpora podjetjem  |  
Copyright © Gradus d.o.o., 2012. Vse pravice pridržane. Pogoji uporabe